dijous, 19 de març del 2020

SOM AQUÍ!!!


Estimades famílies,

Aquests dies difícils que estem vivint ens porten a buscar la forma d'adaptar-nos a la nova situació en la que ens trobem. Per part nostre, el que us oferim és continuar la nostra tasca educativa des de la distància, però intentant estar a prop i disponibles per tot allò que necessiteu. 
Hem preparat un seguit d'activitats que podreu anar consultant al bloc, amb la idea de poder continuar amb el que estem fent a l'escola. Es tracta de propostes de joc, de caràcter lúdic-formatiu, ja què és la forma com l’equip d’infantil entenem l’aprenentatge.

Pensem que això no ha de ser un factor que us dificulti la convivència a casa. Si els vostres fills/es mostren molta resistència a realitzar les propostes, no cal forçar gaire, estigueu tranquils. Hem pensat activitats que puguin ser atractives, però potser alguna la volen canviar, la creativitat és benvinguda.
El mitjà on anirem penjant les propostes serà el bloc, així que us animem a que l'aneu consultant. Algunes activitats aniran adreçades als vostres fills però també pensarem en vosaltres, els pares i la mares i us farem arribar lectures perquè pugueu acompanyar amb respecte i amor aquests dies tan complicats.

Continuem aquí, per al que pugueu necessitar!!! Ens agradaria poder-nos comunicar directament amb els vostres fills/es i sentir-los la veu, però sabem què no és possible, nosaltres intentarem gravar-nos perquè així ens sentiu a prop, que és el que volem, que sapigueu que estem aquí.

Una abraçada a tots i totes.

Desitgem retrobar-nos ben aviat!!


Sheila, Marta, Isabel, Concepció i Imma      

3 comentaris:

ACABEM LA SETMANA AMB UN CONTE

Avui us portem un conte per gaudir tots plegats: "PAFF, EL MEU AMIC MÀGIC" (cliqueu a la imatge) UNA FORTA ABRAÇADA...